Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy
Niittyläntie 1 (halli18), 00620 Helsinki
Puh. 097013716
helsinki@akkupalvelu.fi

Akku-Palvelu Häkkinen V. Oy

Akku-Palvelu Espoo Oy
Mankkaantie 32, 02180 Espoo
Puh. 0405203300
espoo@akkupalvelu.fi

Kysy - Me vastaamme!

Espoo
Helsinki
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Akku-Palvelu Häkkinen V Oy
Niittyläntie 1 (halli 18) sisäänajo läkkisepänkujan puolelta
00620 HELSINKI

Y-tunnus: 0290455-6
Puh: 09 7013716

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Akku-Palvelu Häkkinen V Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Akku-Palvelu Helsingistä - Akkuja asiantuntevalla palvelulla

Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy on Helsingin vanhin akkujen erikoisliike. Meiltä saat kaikki tarvittavat akut, laturit, paristot, tarvikkeet sekä kennopaketit. Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla. Voimme toimittaa tuotteita myös muualle Suomeen ja ulkomaille.

Liikkeemme Helsingissä Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy Niittyläntie 1 (halli 18) 00620 HELSINKI p. 09 701 3716 helsinki@akkupalvelu.fi www.akkupalvelu.fi Liikkeemme Espoossa Akku-Palvelu Espoo Oy  Mankkaantie 32 (sisäpiha) 02180 ESPOO p. 040 520 3300 espoo@akkupalvelu.fi www.akkupalvelu.fi Verkkokauppamme HUOM! Nyt myös verkkokauppa osoitteessa https://www.akkupalvelu.com Laskutusosoitteet Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy  Niittyläntie 1 00620 Helsinki  Akku-Palvelu Espoo Oy  Mankkaantie 32 02180 Espoo  Aukioloajat  Ma-To klo 8.00-17.00 Pe klo 8.00-16.00 Verkkokauppa palvelee 24/7


Liikkeemme Helsingissä

Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy
Niittyläntie 1 (halli 18)
00620 HELSINKI
p. 09 701 3716
helsinki@akkupalvelu.fi
www.akkupalvelu.fi

Liikkeemme Espoossa

Akku-Palvelu Espoo Oy 
Mankkaantie 32 (sisäpiha)
02180 ESPOO
p. 040 520 3300
espoo@akkupalvelu.fi
www.akkupalvelu.fi

Verkkokauppamme

HUOM! Nyt myös verkkokauppa osoitteessa https://www.akkupalvelu.com

Laskutusosoitteet

Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy 
Niittyläntie 1
00620 Helsinki 

Akku-Palvelu Espoo Oy 
Mankkaantie 32
02180 Espoo 

Aukioloajat

Ma-To klo 8.00-17.00
Pe klo 8.00-16.00

Verkkokauppa palvelee 24/7

Ota yhteyttä! puh. 09 7013716 kati@akkupalvelu.fi tero@akkupalvelu.fi akkupalvelu@akkupalvelu.fi www.akkupalvelu.fi www.akkupalvelu.fonectanverkkokauppa.fi

Ota yhteyttä!

puh. 09 7013716

kati@akkupalvelu.fi
tero@akkupalvelu.fi

akkupalvelu@akkupalvelu.fi
www.akkupalvelu.fi
www.akkupalvelu.fonectanverkkokauppa.fi