Käynnistysakut kaikkiin laitteisiin

Akku-Palvelusta saat laadukkaat ja tehokkaat käynnistysakut erilaisiin laitteisiin. Myymämme akut ovat aina tuoreita ja heti valmiita käyttöön. Valikoimastamme löydät runsaasti akkuja kaikkiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Meiltä saat akut esimerkiksi:

  • henkilöautoihin
  • pakettiautoihin
  • veneisiin
  • trukkeihin
  • kuorma-autoihin
  • erilaisiin työkoneisiin

On tärkeää, että valitset käyttötarpeitasi vastaavan akun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan oikean akun koneeseesi. Akkuasioissa ei kannata luottaa mutu-tuntumaan, vaan kysy meiltä asiantuntijan apua! Me myös asennamme käynnistysakut heti paikan päällä autoosi ilman ajanvarausta. Lue lisää palveluistamme!

Tutustu verkkokauppamme akkuvalikoimaan!

Laadukkaat akut moottoripyöriin

Akku-Palvelusta saat kaikki Exiden- ja VARTA -merkkiset moottoripyörien akkumallit suoraan varastosta. Valikoimaamme kuuluvat myös esimerkiksi Harley-Davidson suurtehoakut sekä akut vanhoihin moottoripyöriin, myös 6V:n akut.

Suosittelemme tarkistamaan vanhan akkusi tyyppimerkinnän (esim. YTX14BSs tai YB9-B) ennen vierailua liikkeessä, jotta voimme etsiä sinulle juuri oikean akun!

Kaikki moottoripyöräakkumme varastoidaan kuivavarattuina eli hapotamme ne vasta asiakkaan tilatessa akun. Voimme siis taata, että akkumme ovat varmasti tuoreita.

Meille voit tuoda vanhat romuakkusi

Akku-Palvelu on myös virallinen romuakkujen vastaanottopiste. Otamme romuakut ilmaiseksi vastaan sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä.

Kysy - Me vastaamme!

Toimipiste, johon viesti lähetetään:

Espoo
Helsinki

Kerro meistä kavereillesi