Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy
Niittyläntie 1 (halli18), 00620 Helsinki
Puh. 097013716
helsinki@akkupalvelu.fi

Akku-Palvelu Häkkinen V. Oy

Akku-Palvelu Espoo Oy
Mankkaantie 32, 02180 Espoo
Puh. 0405203300
espoo@akkupalvelu.fi

Lataa akkusi - luota asiantuntijaan.
Soita 09 7013716.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Akku-Palvelu Häkkinen V Oy
Niittyläntie 1 (halli 18) sisäänajo läkkisepänkujan puolelta
00620 HELSINKI

Y-tunnus: 0290455-6
Puh: 09 7013716

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Akku-Palvelu Häkkinen V Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

akkuja

Tunnetut merkit

Akku-Palvelulta saat kattavan valikoiman erilaisia akkuja, latureita ja paristoja kaikkiin tarpeisiin. Tarvikkeemme ovat taattua laatua tunnetuilta valmistajilta. Valikoimastamme löytyy tuotteita esimerkiksi Exideltä, Vartalta, TAB:ilta, Energizerilta ja monilta muilta.

Tutustu tuotemerkkeihin

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 37Jaa

Akkuja, paristoja ja tarvikkeita myy Helsingissä, Espoossa ja netissä Akku-Palvelu

Akku-Palvelu auttaa kun virtaa ei enää riitä! Akku-Palvelu V. Häkkinen on Helsingin vanhin akkujen erikoisliike ja palvelemme asiakkaitamme kaikissa akku- ja paristoasioissa jo 37 vuoden kokemuksella. Nyt olemme avanneet sisarliikkeen myös Espoon puolelle, Akku-Palvelu Espoo Oy:n. Sijaitsemme Helsingin Metsälässä sekä Espoon Mankkaalla ja ratkomme yksityis- ja yritysasiakkaiden akkupulmia koko pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla. Toimitamme matkahuollon kautta akkuja ja tarvikkeita myös muualle Suomeen sekä ulkomaille. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme!

Meiltä saat akut, laturit, paristot kaikkiin laitteisiin. Toimitamme myös erilaisia kennopakettiratkaisuja. Valikoimaamme kuuluu muun muassa:

  • akut
  • laturit
  • paristot
  • käynnistyskaapelit
  • kennopaketit
  • ajovoima-akut
  • tarvikeakut

Osaavaa palvelua

Ammattitaitoinen palvelu on mielestämme tällä alalla kaiken a ja o. Hoitamalla asiasi meillä, voit olla varma, ettet lähde kotiin vääränlaisen akun tai laturin kanssa. Hoidamme myös esimerkiksi akkujen asennukset ja huollot sekä tarjoamme myös apukäynnistyspalvelua. Ota meihin yhteyttä ja pistetään akkuasiasi kuntoon!

Yhteystiedot

Akku-Palvelu V. Häkkinen Oy
Niittyläntie 1 (halli 18)
00620 HELSINKI
p. 09 701 3716
helsinki@akkupalvelu.fi

Akku-Palvelu Espoo Oy
Mankkaantie 32 (sisäpiha)
02180 ESPOO
p. 040 520 3300
espoo@akkupalvelu.fi

Siirry verkkokauppaan »

Aukioloajat

Ma: 08:00–17:00
Ti:  08:00–17:00
Ke: 08:00–17:00
To: 08:00–17:00
Pe: 08:00–16:00
La: Suljettu